25 Mayıs 2018 Cuma

Kuzu Kokoreç Toptan ŞOK FIYAT

Toptan kuzu kokoreçi satanların fiyatlarına göre bizden hem daha uygun fiyatlara alabileceksiniz hem daha kaliteli ürünlere ulaşacaksınız.

TELEFON 0536 851 63 46 - 0212 212 13 42 - 0531 319 06 65

WhatsApp Hattı: 0536 851 63 46

Arkadaşlar kuzu kokoreçinde belli bir piyasa fiyatı vardır bundan düşük olanın ya iç malzemesi kalitesizdir yani dana ürünleri vs eklenmiştir veya dana kokoreçi almışsınızdır, bizi seçenler hiç bir zaman mağdur olmadı asla olmaz çünkü biz gelen taleplere göre tedbirimizi alıyoruz müşteriyi mağdur etmemek adına.

Bizi seçerseniz herzaman kokoreçte lezzette ve damak zevkinde 1 adım önde olursunuz çünkü biz geçici müşterilere değil kalıcı müşterilere hitap ve hizmet etmek istiyoruz.

Bizim ürünlerimizin tamamı günlük ve taze ürünlerden oluşturmaktadır ve günlük sarım yapılmaktadır kokoreç türkiye'de en çok tüketilen ürünlerin başında gelir ve gerçekten kaliteli kokoreçin tadına doyum olmaz, en iyi kokoreç Kuzu kokoreçi'dir sarımı önemlidir iç malzemesi önemlidir ürün tazeliği ve kalitesi en önemli başlı sebeplerden birisidir, bir kokoreçte lezzet farkı yaşarsanız bilinki birinden birinde dana kokoreçi yemişsinizdir dana kokoreçi kuzu kokoreçi lezzetini asla vermez nasıl sarım yaparsanız yapın lezzet farkı damakta hissedilir.

Bizim ürün ve malzemelerimizin tamamı denizli ve balikesir yörelerine aittir ve en lezzetli kokoreç malzeme ve ürünleri buralardan çıkmaktadır diğer illerin ürünleri balikesir ve denizli ürünlerinin tadını lezzetini vermez tutmaz asla.

Biz nasıl diğer toptan kuzu kokoreç satanların fiyatlarına göre hem kaliteli hem daha uygun fiyatlara verebiliyoruz buna değinelim, biz ürün alırken bir aracı yolu ile değil doğrudan üreticiden veya tütcardan alabiliyoruz yani ortada bizden başka kimse yok, yani sizlere de birinci elden birinci kaliteyi daha uygun fiyatlara sağlayabiliyoruz.

Kokoreç işi yapanlar bilir 2018 yılı kokoreç kıtlığımı var denecek kadar piyasada çok az kokoreç bulunmaktadır bizi türkiye'nin her yerinden müşteriler aramakta ve kokoreç bulmakta zorluk çektiklerini bildirmektedir, bunun sebebi aslında kuzu ürünlerinin pahalı olması ve hayvan azlığından kaynaklıdır ve en büyük darbeyi ithal hayvanlar vurmaktadır.

Sokakta insanlara türkiye'deki tarım ve hayvancılığı sorsanız %99'luk bir kesim 'Allah Yardım Etsin' cevabını verir ve vahim olarak dillendirir saman ithal eden bir sözde hayvancılık ülkesinde yaşamaktayız avrupa ve dünya ülkerine göre en pahalı eti biz türkiye olarak yemekteyiz.

Üreticiye ve tütcara hak vermeliyiz etini pazarlarken para etmiyor sen sattıktan sonra zam üstüne zam binerek tüketicinin önüne bugün 1 KG pirzola 100 TL olarak gidiyor, ülkemizde asgari ücret 1600 TL iken yoksulluk sınırı altında yaşayan bir ülkeyiz derdimizi anlayan kimse yok.

Bugünlerde yaşanan kokoreç azlığının umarız önümüzdeki günlerde bollaşacağını ümit ediyoruz.

Lafı fazla uzatmadan bitireyim, biz işyerleri dahil evlere kadar nereden sipariş edilirse edilsin herkeze gönderebiliyoruz toptan ve perakende satışımız vardır Türkiye'nin heryerine gönderim vardır sipariş vermeniz yeterlidir.

Toptan kuzu kokoreçi satanların fiyatlarına göre uygun ve daha kaliteli ürün verdiğimiz için bazı kokoreç toptancıları bizi arayarak fiyat yükseltmemiz gerektiğini bazıları nasıl düşük fiyatlara verdiğimizi soruyor arkadaşlar siz geçici müşterilere hitap ediyorsunuz çünkü bu işi yapan tütcar ve üreticiler de var müşteri herzaman uygun fiyatı arayacaktır araştıracaktır siz geçici müşterilere hitap etmiş ve kaybetmiş olacaksınız.

Bizim fyatlarimiz türkiye genelinde diğer toptan kuzu kokoreç satanların fiyatlarına göre çok çok uygundur yüklü alımlarda yine indirim yapıyoruz evlere kadar gönderiyoruz bizi seçtiğiniz takdirde işyerinizde veya evinizde damak zevkini ve lezzet farkını göreceksiniz.

Toptan veya perakende olarak satışını yapmış olduğumuz kuzu kokoreçi fiyatları ve lezzetleri hakkındaki yorumlara sitemizden veya Google'dan bakabilirsiniz.

Diğer paylaşmış olduğum toptan kokoreç fiyatları hakkındaki alttaki yazıyı inceleyebilirsiniz.
Toptan Uygun Fiyata Kokoreç

Toptan kuzu kokoreçi satanların fiyatları
Toptan kuzu kokoreç satanların fiyatları

Kuzu kokoreçi toptan satanların fiyatları
Kuzu kokoreç toptan satanların fiyatları


Toptan kuzu kokoreç satanların fiyatları
Toptan satanların fiyatları
Toptan kokoreç satanların fiyatları
Toptan kuzu satanların fiyatları
Toptan fiyatlar
Toptan kokoreç fiyatları
Kuzu kokoreç toptan fiyatları
Kuzu kokoreç fiyatları
Toptan kuzu kokoreç satan fiyatları
Toptan fiyatları kuzu kokoreç
Toptan fiyatı kuzu kokoreç
Toptan satanların fiyatı kokoreç
Toptan satan fiyatları kokoreç Kuzu
Toptan satanların fiyatları kuzu kokoreç
Toptan dana kokoreç satanlar
Toptan dana kokoreç fiyatları
Dana kokoreç fiyatları Toptan
Kuzu kokoreçi satanların fiyatları
Kuzu satanların fiyatları kokoreç

8 yorum:

  1. Bi biyat bulamadım koca imternette sanki sözleşmişler gibi neden kimse bir şişde şukadar kilo şukadarda fiyatıdır diyw yazmamış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Merhaba, yukarıda iletişim bilgileri mevcut iletişime geçerseniz yardımcı olurum.

      Sil
  2. Pişmemiş bir rulosü nefiyatı ne kadar nasılazım bozulmadan gelir

    YanıtlaSil
  3. toptan kuzu kokoreç satanların fiyatları na göre fiyatları gayet uygun dana ve kuzu kokoreç ikiside var ama diğer kokoreç satanların fiyatları na göre. Uygun fiyatı ürünleri gayet kaliteli işin ehli bir işletme

    YanıtlaSil
  4. Merhaba hayırlı isler kuzu kokoreç kilosu nekadar toptan birde dana kokoreç nekadar

    YanıtlaSil
  5. Iyi aksamlar 1 kg kuzu kokarec fiatı nekadardir

    YanıtlaSil
  6. Kokereçin içeriği nedir

    YanıtlaSil